Жорстоко вбив власного брата: у Чернігові суд покарав зловмисника

21:10, 10 января 2020
Чоловіка засуджено до 8 років 6 місяців позбавлення волі.
Жорстоко вбив власного брата: у Чернігові суд покарав зловмисника
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 10 січня, вироком Деснянського районного суду міста Чернігова Корнієнка В.О. визнано винуватим в умисному протиправному заподіяння смерті іншій людині (своєму братові) та засуджено до 8 (восьми) років 6 (шести) місяців позбавлення волі. Про це інформує прес-служба суду.

Судом встановлено, що 30 березня 2019 року близько 21 год. 00 хв. — 21 год. 30 хв. Корнієнко В.О., перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, на подвір’ї господарства по вул. Мічуріна, 21, в м. Мена Чернігівської області на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин з братом умисно, з метою протиправного заподіяння смерті, наніс йому один удар ножем в ділянку грудної клітини, чим спричинив проникаюче поранення грудної клітини з ушкодженням верхньої порожнистої вени, в результаті чого потерпілий помер в кареті швидкої допомоги від колото-різаного поранення грудної клітини з ушкодженням верхньої порожнистої вени.

«Вирок суду може бути оскаржений до Чернігівського апеляційного суду протягом 30 днів з дня його проголошення. Для обвинуваченого, що перебуває під вартою, строк подачі апеляційної скарги обчислюється з моменту вручення йому копії судового рішення», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що в одному із сіл Київщини чоловік через ревнощі заколов дружину сокирою

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва