Офіс Генерального прокурора почав активну роботу щодо викриття прокурорів-корупціонерів

17:19, 17 января 2020
Боротьба з корупцією: прокурора Харківської місцевої прокуратури викрито на хабарництві.
Офіс Генерального прокурора почав активну роботу щодо викриття прокурорів-корупціонерів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Новостворений Офіс Генерального прокурора почав активну роботу щодо викриття прокурорів-корупціонерів у власних лавах. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

«Боротьба з корупцією — основна задача правоохоронців України, тому на власному прикладі керівництво прокуратури демонструє нетерпимість до цього найбільш небезпечного негативного суспільного явища», — йдеться в повідомленні.

17 січня слідчими Державного бюро розслідувань спільно з Генеральною інспекцією Офісу Генерального прокурора при отриманні неправомірної вигоди викрито одного з прокурорів Харківської місцевої прокуратури.

Прокуратура області активно сприяє розслідуванню цього кримінального правопорушення з метою притягнення хабарника до кримінальної відповідальності та буде ініціювати питання перед кадровою комісією Офісу Генерального прокурора про відсторонення його від посади.

«Активна робота із самоочищення буде продовжена й надалі. Жоден нечесний та корумпований працівник не повинен носити звання прокурора. Корупціонери повинні сидіти за гратами!» — зазначає прокуратура.

Громадян, у яких є інформація про корупційні прояви працівників прокуратури, закликаютаь звертатися на гарячу лінію прокуратури області за номерами 732-02-44, 732-56-81 або особисто до прокурора Харківської області.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ДБР повідомило митнику про підозру щодо внесення недостовірних відомостей в базу даних. 

Також перед судом постане ректорка університету, яка пропонувала хабар заступнику міністра освіти.

До того ж ми писали, що ДБР затримало прокурора на Запоріжжі, який отримав хабар через посередника.

Крім того, Столичні правоохоронні органи затримали на одержанні неправомірної вигоди оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Деснянського УП ГУНП у м. Києві.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва