Побив прокурора: перед судом постане посадовець

14:23, 31 января 2020
Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років.
Побив прокурора: перед судом постане посадовець
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державне бюро розслідувань повідомило, що було скеровано до суду обвинувальний акт відносно посадовця ГУ ДФС в Херсонській області за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 345 КК України), передає офіційний сайт ДБР.

«Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Мелітополі.

Слідством встановлено, що 31 травня 2019 заступник начальника одного з відділів оперативного управління ГУ ДФС у Херсонській області видав себе за брата-близнюка та отримав від прокурора прокуратури Херсонської області копію обвинувального акту. Після підписання податківцем отриманих процесуальних документів, він повідомив прокурору, що обвинувальний акт адресований не йому та відмовився його повертати. Після цього податківець вдарив прокурора в обличчя», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що слідчі ДБР у місті Полтаві повідомили двом військовослужбовцям про підозру у незаконному придбанні та збуті психотропних речовин.

Також ми повідомляли, що у Полтаві на хабарі затримали одного з керівників фіскальної службиЗа гроші чиновник обіцяв звільнити харківського бізнесмена від кримінальної відповідальності.

Додамо, на Рівненщині слідчі ДБР скерували до суду обвинувальний акт стосовно поліцейського батальйону Управління патрульної поліції в Рівненській області. 

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва