Під Херсоном тепловоз збив підлітка: хлопцю ампутували частину ноги

14:08, 2 февраля 2020
Із переломами та чисельними забоями неповнолітній був госпіталізований в реанімаційне відділення обласної лікарні.
Під Херсоном тепловоз збив підлітка: хлопцю ампутували частину ноги
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У суботу, 1 лютого, на залізничному перегоні «Херсон-Антонівка» тепловоз переїхав 15-річного підлітка. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Із переломами та чисельними забоями неповнолітній був госпіталізований в реанімаційне відділення обласної лікарні, де він перебуває наразі в дуже тяжкому стані. Також у хлопця ампутована частина правої ноги.

На місці пригоди 33-річний машиніст локомотиву розповів поліцейським, що потерпілий в темряві переходив залізничні колії в неосвітлювальному місці та на попереджувальний гудок не реагував.

Як розповіли у поліції, правоохоронці встановили товариша потерпілого. За словами хлопця, вдень вони відпочивали на дні народження знайомої. Під час святкування вживали спиртні напої. Близько 17:00 між іменинницею та потерпілим виникла сварка, після чого він пішов з будинку в невідомому напрямку.

 За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.276 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту». Встановлюються усі обставини події.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Києві на вулиці Зодчих водій вантажівки переїхав літню жінку та залишив місце аварії.

Також в Києві таксист на швидкості зніс дитину.

Крім того, в Одесі поїзд насмерть збив велосипедиста. Машиніст подавав попереджувальні сигнали, проте велосипедист був у навушниках і не почув їх.

Додамо, що на Київщині потяг насмерть збив літню жінку. Пенсіонерка 66 років переходила залізничні колії у невстановленому місці.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва