Посадовець секретаріату Кабміну погорів на хабарі: подробиці

08:40, 5 февраля 2020
Зловмисника затримано після отримання частини неправомірної вигоди.
Посадовець секретаріату Кабміну погорів на хабарі: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокуратура Київської області спільно зі слідчими столичного теруправління ДБР, а також Нацполіції затримали начальника одного із Управлінь Секретаріату Кабінету Міністрів України. Про це інформує офіційний сайт ОГП.

Правоохоронці зазначили, що посадовець із залученням посередника вимагав від представника суб’єкта підприємницької діяльності кошти в сумі 2,5 млн грн у якості «відкату» за безперешкодне підписання актів виконаних робіт по відновленню фасадів Будинку Уряду та відкликання судових позовів до підрядника.

«Вказану особу затримано безпосередньо після отримання частини неправомірної вигоди. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що ДБР повідомило про підозру прикордоннику за скоєння смертельного ДТП на Закарпатті. 

Крім того, слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали інспектора прикордонної служби під час надання 20 тис. грн його керівнику.

Також ми повідомляли, що у Полтаві на хабарі затримали одного з керівників фіскальної служби. За гроші чиновник обіцяв звільнити харківського бізнесмена від кримінальної відповідальності.

Додамо, на Рівненщині слідчі ДБР скерували до суду обвинувальний акт стосовно поліцейського батальйону Управління патрульної поліції в Рівненській області.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва