Тотальний карантин на Закарпатті: обмежується в’їзд в область

16:35, 26 марта 2020
На деяких автодорогах обмежується або повністю забороняється рух транспорту.
Тотальний карантин на Закарпатті: обмежується в’їзд в область
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Починаючи із 00.00 год 27 березня 2020 року до 24 квітня 2020 року на території Закарпатської області вводяться обмежувальні заходи. Про це повідомив голова Закарпатської обласної ради Михайла Рівіса, передає прес-служба облради.

Зокрема, припиняється робота всіх ринків, за винятком великих продуктових оптових ринків; відділень для приготування та прийому їжі, кави, інших напоїв, розміщених на АЗС.

Припиняється рух автомобільного транспорту шляхом виставлення блок-постів на перевальних ділянках наступних автодоріг: Ужоцький перевал (автодорога Н-13 Львів-Самбір-Ужгород) та Торунський (Вишківський) перевал (автодорога Р-21 Долина-Хуст).

Посилюється охорона публічної безпеки та порядку шляхом облаштування контрольно-пропускних пунктів на перевальних ділянках таких автодоріг: Яблунецький перевал (автодорога Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів); Абранський перевал (автодорога М-06 Київ-Чоп), де проводитиметься температурний скринінг тих, хто в’їжджає на територію області.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Україні на 30 днів ввели режим надзвичайної ситуації та продовжили карантин до 24 квітня. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді