Кабмін приймає рішення щодо продовження карантину в Україні, трансляція

13:01, 22 апреля 2020
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомляв, що карантин можуть продовжити до 11 травня.
Кабмін приймає рішення щодо продовження карантину в Україні, трансляція
https://kmu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 22 квітня, Кабінет міністрів Україні проводить чергове засідання. Як повідомляв прем’єр-міністр Денис Шмигаль, сьогодні уряд розгляне питання щодо продовження карантину до 11 травня.

Також, згідно із порядком денним, оприлюдненим на сайті Кабміну, сьогодні урядовці розглядатимуть такі питання:

  1. Проект закону про медіацію.
  2. Проект закону про внесення змін до Цивільного процесуального кодексу України щодо скорочення строків розгляду судом справ, повʼязаних із захистом прав дітей, та вдосконалення порядку розгляду справ окремого провадження.
  3. Проект постанови про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 24 грудня 2019 р. № 1101 і від 1 квітня 2020 р. № 251.
  4. Проект постанови про визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2017 р. № 208.
  5. Проект постанови про встановлення розміру плати за подання скарги та затвердження Порядку здійснення плати за надання скарги до органу оскарження через електронну систему закупівель та її повернення субʼєкту оскарження.
  6. Проект постанови про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо реалізації пріоритетів розвитку сфери охорони навколишнього природного середовища.
  7. Проект постанови про внесення змін до Порядку проведення аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства.
  8. Про внесення зміни до пункту 5 Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади.
  9. Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств.
  10. Про затвердження розміру, Порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2.
  11. Про затвердження Порядку використання коштів фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками.
  12. Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 р. № 15.
  13. Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, товари протиепідемічного призначення.
  14. Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми.
  15. Проект розпоряджень Кабміну про передачу нежитлових приміщень у м. Києві до сфери управління Національного агентства з питань запобігання корупції.
  16. Про підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, коли київське метро почне перевозити киян.

Також Шмигаль анонсував дотримання масочного режиму протягом двох років.

А ще відомо, як Кабмін планує запускати громадський транспорт після карантину. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська