Стало відомо, скільки хворих на коронавірус у структурах МВС

19:23, 6 мая 2020
Підтверджено 142 діагнози коронавірусної хвороби серед співробітників Національної поліції.
Стало відомо, скільки хворих на коронавірус у структурах МВС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Станом на 6 квітня серед співробітників Національної поліції лабораторно підтверджено 142 діагнози коронавірусної хвороби, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Водночас у Державній прикордонній службі підтверджено 17 хворих, у Національній гвардії - 19, у Державній службі з надзвичайних ситуацій - троє, у Державній міграційній службі - один. Крім цього, серед співробітників Міністерства внутрішніх справ є 59 випадків захворювання.

У відомстві повідомляють, що мають півторамісячний запас засобів індивідуального захисту та дезінфекції для протидії коронавірусній інфекції.

Для захисту 350-тисячного колективу МВС у КНР оперативно було закуплено в березні-квітні 1,5 млн шт. респіраторів, понад 260 тис. шт. костюмів біологічного захисту, 100 тис. 650 експрес-тестів, 1 тис. термометрів, понад 200 тис. пар одноразових рукавичок. Частина цього вантажу — 80 тис. респіраторів і 8 тис. костюмів — була передана Міністерству охорони здоров'я для забезпечення першочергових потреб закладів охорони здоров'я у всій Україні.

Центральна поліклініка МВС також закупила респіратори високого класу захисту моделі 3М 6800М, які призначені для роботи медиків системи МВС із хворими на особливо небезпечні інфекційні хвороби, а також для роботи співробітників слідчо-оперативних груп під час огляду тіл загиблих і контактів із особами, у яких лабораторно підтверджено коронавірус.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що за добу зафіксували 487 нових випадків COVID-19.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва