У Кабміні з'явиться нова посада: що відомо

12:32, 7 мая 2020
Денис Шмигаль доручив створити посаду заступника Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.
У Кабміні з'явиться нова посада: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив усім міністерствам протягом двох тижнів створити посаду заступника Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації. Про це очільник уряду повідомив на своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні провів нараду з питань цифрової трансформації. Зараз зростає актуальність і важливість цифрових технологій в усіх сферах. Автоматизація — це шлях до викорінення корупції на всіх державних рівнях: від прийняття управлінських рішень до надання послуг людям.

За підсумками наради доручив усім міністерствам протягом двох тижнів створити посаду заступника Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації. А також у місячний термін внести на розгляд кандидатури на цю посаду», – зазначається в повідомлення.

«Реформа будь-якої сфери у сучасних умовах неможлива без застосування цифрових технологій. Досвід багатьох країн ЄС показує, що цифрові реформи дали змогу досягти значного економічного та соціального ефекту», – додав Денис Шмигаль.

Також «Судово-юридична газета» повідомляла, що влада має намір завершити основний етап реформи децентралізації до чергових місцевих виборів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва