Підкуп керівництва САП та НАБУ: суд відмовив у зміні запобіжного заходу ще одному підозрюваному

17:59, 22 июня 2020
Сторона захисту просила суд скасувати рішення слідчого судді та відмовити в застосуванні до вказаної особи будь-якого запобіжного заходу.
Підкуп керівництва САП та НАБУ: суд відмовив у зміні запобіжного заходу ще одному підозрюваному
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відмовила в задоволенні клопотання сторони захисту про зміну запобіжного заходу першому заступнику начальника Головного управління ДПС у м. Києві – ще одному підозрюваному у спробі підкупу керівників антикорупційних органів. Про це повідомляє прес-служба САП.

«Так, сторона захисту просила суд скасувати рішення слідчого судді та відмовити в застосуванні до вказаної особи будь-якого запобіжного заходу.

Проте суд, заслухавши доводи сторін, відмовив у задоволенні апеляційної скарги та залишив без змін рішення суду першої інстанції, яким до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення 84,08 млн гривень застави», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 22 червня в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду розглядалась апеляційна скарга на запобіжний захід, який було обрано одній із підозрюваній у спробі підкупу керівників антикорупційних органів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва