Президент створив Координаційну раду з реалізації програми «Велике будівництво»

17:16, 23 июня 2020
Основне завдання ради — моніторинг ситуації та напрацювання пропозицій щодо здійснення ефективних заходів з реалізації програми «Велике будівництво».
Президент створив Координаційну раду з реалізації програми «Велике будівництво»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент Володимир Зеленський підписав указ про створення Координаційної ради з реалізації програми «Велике будівництво» та затвердив персональний склад ради. Документ оприлюднено на сайті глави держави.

Основним завданням ради є моніторинг ситуації та напрацювання пропозицій щодо здійснення ефективних заходів з реалізації програми «Велике будівництво».

Згідно з указом, Координаційна рада має право:

  • одержувати від держорганів та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій необхідні інформацію, документи та матеріали;
  • запрошувати на засідання та заслуховувати інформацію представників міністерств, інших центральних i місцевих органів виконавчої влади, керівників держпідприємств, установ та організацій з питань, що належать до її компетенції.

Керівником ради буде заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Також до ради увійшли: гендиректор Директорату з питань регіональної політики та децентралізації ОП Ольга Бугай, директор Департаменту з питань інфраструктури та технічного регулювання Секретаріату Кабінету Міністрів Наталія Козловська (за згодою), міністр інфраструктури Владислав Криклій та голова Укравтодору Олександр Кубраков, радник голови ОП Михайло Подоляк, радник міністра Кабінету міністрів Олена Сімоненко (за згодою), голова МОЗ Максим Степанов, перший заступник голови ОП Сергій Трофімов, міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Зеленський затвердив персональний склад Нацради реформ.

 Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва