Рада зібралася на позачергове засідання: що розглядають депутати

15:00, 14 июля 2020
Одне з питань — зміни до закону «Про лікарські засоби».
Рада зібралася на позачергове засідання: що розглядають депутати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

 У вівторок, 14 липня, Верховна Рада зібралася на позачергове засідання, яке розпочалося о 15:00. Про це йдеться на сайті парламенту.

Порядок денний:

 № 3658 - Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії (друге читання);

для включення до порядку денного та прийняття рішення

3615, 3615-1 - Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про лікарські засоби" (щодо здійснення електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами);

3781 - Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну підтримку та особливості функціонування дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія" щодо додаткової державної підтримки дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія" на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19);

друге читання

2013 - Проект Закону про внесення змін до статті 8 Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" щодо підвищення розміру стипендії та щорічної допомоги;

2524 - Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо функціонування електронного кабінету та спрощення роботи фізичних осіб-підприємців (друге читання);

перше читання

3550 - Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння розвитку фізичної культури і спорту.


16:32 Головуючий закрив позачергове пленарне засідання.


16:25 Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння розвитку фізичної культури і спорту №3550 доповідає голова підкомітету Комітету з питань молоді і спорту Ольга Саладуха.

За результатами голосування законопроект 330 голосами «за» було прийнято за основу.


16:05 Народні депутати розглядають правки до проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо функціонування електронного кабінету та спрощення роботи фізичних осіб-підприємців №2524.

За результатами голосування законопроект 240 голосами «за» прийнято у другому читанні і в цілому.


15:50 Верховна Рада 351 голосом «за» прийняла у другому читанні і в цілому проект Закону про внесення змін до статті 8 Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" щодо підвищення розміру стипендії та щорічної допомоги №2013.


15:37 До порядку денного включено та прийнято рішення про скорочення строків внесення альтернативних проектів щодо проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну підтримку та особливості функціонування дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія" щодо додаткової державної підтримки дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія" на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) №3781.

Законопроект 352 голосами «за» прийнято за основу і 354 голосами - в цілому.


15:25 До порядку денного 278 голосами «за» було включено проект Закону про внесення змін до Закону України "Про лікарські засоби" (щодо здійснення електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами) №3615 та альтернативний проект №3615-1.

308 голосами «за» законопроект №3615-1 прийнято за основу.


15:20 Парламентарії 228 голосами підтримали пропозицію про скорочення строків подання пропозицій і поправок до проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії №3658.


15:10 Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відкрив позачергове пленарне засідання, скликане на вимогу 158 народних депутатів України.

Народні депутати почали розгляд питань порядку денного позачергового засідання.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Верховна Рада легалізувала азартні ігри.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси