Порядок отримання даних з реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство

20:23, 10 августа 2020
Відомості з Єдиного реєстру підприємств надаються у вигляді скорочених та повних інформаційних довідок.
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Львів) оприлюднило порядок отримання даних з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство. Інформацію оприлюднили на сторінці відомства у Facebook.

«У зв’язку з частими зверненнями громадян щодо видачі довідок з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Львів) нагадує процедуру їх отримання.

Наказом Міністерства юстиції України від 27.03.2015 № 441/5 “Про затвердження змін до Положення про Єдиний реєстр підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.03.2015 за № 340/26785, передбачено, зокрема, отримання інформаційної довідки з Єдиного реєстру підприємств безоплатно в електронній формі за онлайн-запитом юридичної або фізичної особи про видачу довідки з Єдиного реєстру підприємств стосовно суб'єкта підприємницької діяльності, щодо якого запитується інформація. Обов’язковим атрибутом довідки є QR-код, який містить інформацію про документ.

Відомості з Єдиного реєстру підприємств надаються у вигляді скорочених та повних інформаційних довідок.

Для отримання довідки через офіційний веб-сайт подається електронний запит на отримання скороченої чи повної інформаційної довідки.

Довідка з Єдиного реєстру підприємств надається за такими параметрами запиту:

код боржника за ЄДРПОУ (для юридичних осіб);

дата і номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про проведення державної реєстрації (для фізичних осіб - підприємців).

Довідка надається у день подання електронного запиту через офіційний вебсайт, за винятком випадків наявності технічних підстав, що унеможливлюють роботу веб-сайту.

На офіційному веб-сайті фізичні та юридичні особи за QR-кодом довідки або за її номером, датою та часом надання можуть отримати відомості щодо її формування та надання.

На даний час інформаційну довідку з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, Ви можете отримати на офіційному вебсайті Міністерства юстиції України у “Кабінеті електронних сервісів” або вебсайті Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) у розділі «Послуги онлайн», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Касаційний господарський суд у складі Верхового Суду оприлюднив звіт судової палати для розгляду справ про банкрутство КГС ВС за перше півріччя 2020 року.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді