Напали і викрали медобладнання: троє злочинців постануть перед судом

19:18, 28 сентября 2020
У Києві троє осіб здійснили напад на лікаря.
Напали і викрали медобладнання: троє злочинців постануть перед судом
Точка доступу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі Шевченківського управління поліції в Києві завершили досудове розслідування щодо нападу на лікаря в центрі міста. Про це поінформував відділ комунікації поліції.

Інцидент стався на початку літа минулого року на бульварі Шевченка. Троє зловмисників вчинили напад на лікаря і забрали у нього дороге медичне обладнання. Правоохоронці оперативно зреагували на виклик.

«Ми з'ясували, що постраждалий приїхав до столиці з метою придбання дорогого медичного обладнання. Під час відпрацювання інформації на вулиці Саксаганського ми затримали одного з нападників, а його спільників – біля Центрального залізничного вокзалу», – розповів начальник відділу поліції №4 Шевченківського управління поліції Ігор Падюк.

Зловмисниками виявилися уродженці Харкова, Ворзеля Київської області та житель Черкаської області 1975, 1995 та 1992 років народження відповідно. Харків'янин раніше вже був судимий за скоєння грабежу і минулого року звільнився з місць позбавлення волі.

Нападникам повідомлено про підозру у розбої, їх очікує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна (ч. 4 ст. 187 КК України). Наразі їм обрано запобіжний захід – утримання під вартою без можливості внесення застави. Розслідування завершено, матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом направлено до суду.

До слова, у Києві шахраї викрали з банку один мільйон гривень.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що один з колишніх пацієнтів столичного лікаря пограбував його.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде