На території Луцького суду затримали злочинця

14:40, 9 октября 2020
Чоловік, який підозрюється у крадіжці в продуктовому магазині, намагався втекти від переслідування працівників крамниці.
На території Луцького суду затримали злочинця
novosti.kr.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Волинські судові охоронці затримали на території суду чоловіка, який підозрюється у пограбуванні. Подія сталася 7 жовтня на території Луцького міськрайонного суду Волинської області. Про це інформує пресслужба судової охорони.

«Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області, які здійснюють охорону Луцького міськрайонного суду, затримали чоловіка, що намагався проникнути до внутрішнього двору судової установи», - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, чоловік, який підозрюється у крадіжці в продуктовому магазині, розташованому поруч із судом, намагався втекти від переслідування працівників крамниці та забіг до внутрішнього двору Луцького міськрайонного суду, де й був затриманий судовими охоронцями.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області. Стосовно затриманої особи відкрито кримінальне провадження за статтею 186 (ч.2) КК України “Грабіж”.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про затримання Європолом міжнародної банди наркоторговців.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва