У працівника Одеського апеляційного суду виявили COVID-19

11:17, 19 октября 2020
У приміщеннях суду було проведено повну санітарну обробку.
У працівника Одеського апеляційного суду виявили COVID-19
Одеський апеляційний суд / facebook.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Одеський апеляційний суд повідомив, що у працівника суду діагностовано COVID-19. Відповідне повідомлення з’явилось у пресслужбі суду.

«У зв’язку з появою в Одеському апеляційному суді підтверджерденого випадку коронавірусної хвороби та для запобігання поширенню інфекційного захворювання в приміщеннях суду було проведено повну санітарну обробку!

Керівництво Одеського апеляційного суду рекомендує громадянам, які є учасниками судових процесів:

утриматися від відвідин суду за наявності ознак будь-якого респіраторного, вірусного захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднення дихання тощо);

для повідомлення суду про заяви, клопотання використовувати альтернативні шляхи звернення (електронну пошту та телефон).

Якщо у Вас виникла необхідність подати документи до суду, але через стан здоров’я важко дістатися до нашої будівлі, Ви можете надіслати їх електронною поштою на адресу: [email protected].

Додатково повідомляємо, що інформацію щодо руху справ можливо отримати у робочий час щоденно з 08:00 до 16:15 години у телефонному режимі, за номерами: (0482) 49-26-22 (0482) 49-26-40.

Про неможливість взяти участь у судовому засіданні просимо Вас завчасно повідомляти шляхом направлення відповідного листа на електрону пошту суду.

Керівництвом Одеського апеляційного суду вживаються заходи щодо запобігання поширенню захворювання та задля безпечної роботи суду. Зокрема, щоденно здійснюється кварцування службових і технічних приміщень, вологе прибирання з додаванням дезінфікуючого розчину, протирання дезінфікуючим розчином ручок вхідних дверей, дверей на сходових клітках, у залі засідань, поручнів на сходових маршах. Суддям та працівникам суду рекомендовано сумлінно дотримуватися карантинних обмежень.

Звертаємо увагу, що до приміщення суду допускаються громадяни виключно у захисних масках та після вимірювання температури.

Дотримуйтесь порад фахівців та піклуйтесь про своє здоров'я та здоров’я ваших близьких!» — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у працівників Солом’янського райсуду Києва виявили COVID-19.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва