Напад у потязі Маріуполь-Київ: є нові деталі

00:14, 24 октября 2020
Зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.
Напад у потязі Маріуполь-Київ: є нові деталі
Київська міська прокуратура / facebook.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київська прокуратура скерувала до Солом’янського районного суду міста Києва обвинувальний акт відносно чоловіка, який підозрюється у нападі та спробі зґвалтування жінки у вагоні потягу сполученням «Маріуполь-Київ», передає пресслужба відомства.

Нагадаємо, 31 липня 2020 року в одному з вагонів пасажирського потягу, який прямував з Маріуполя до Києва, підозрюваний побив і намагався зґвалтувати жінку у присутності її малолітнього сина. Потерпілій разом із дитиною вдалося втекти від зловмисника та повідомити про подію провідницю та пасажирів потягу.

Одразу по прибуттю потягу на станцію залізничного вокзалу «Київ - Пасажирський» чоловіка затримали.

Зловмисником виявився раніше судимий за вчинення крадіжки уродженець Запоріжжя, 1975 року народження.

Чоловіку інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 153 (сексуальне насильство) та ч. 2 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України та кримінального проступку за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України.

Обвинувальний акт скеровано до Солом’янського районного суду міста Києва. Підозрюваний перебуває під вартою. За вчинене йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що за клопотанням Київської місцевої прокуратури № 9 Солом’янський районний суд міста Києва продовжив строк тримання під вартою підозрюваному у нападі та спробі зґвалтування жінки у вагоні потягу сполученням «Маріуполь-Київ».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду