Деяким відділенням банків рекомендують зачинятися на карантинних вихідних

12:05, 17 ноября 2020
У карантин вихідного дня банки повинні закривати ті відділення, які є сьогодні незавантаженими чи знаходяться у великих торгових центрах і будівлях, що закриті на час карантину.
Деяким відділенням банків рекомендують зачинятися на карантинних вихідних
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Деяким відділенням банків рекомендують закриватися у карантин вихідного дня. Про це заявив глава Нацбанку Кирило Шевченко на своїй сторінці у Facebook.

Так, у карантин вихідного дня банки повинні закривати ті відділення, які є сьогодні незавантаженими чи знаходяться у великих торгових центрах і будівлях, що закриті на час карантину. Це важливий превентивний захід проти поширення коронавірусу.

Крім того, голова НБУ радить «громадянам не відвідувати відділення без крайньої потреби та обирати онлайн канали обслуговування».

Як зазначив Шевченко, перші карантинні вихідні пройшли для банків без проблем. Уряд дозволив працювати у карантин вихідного дня (з 14 до 30 листопада) банкам, страховим компаніям та поштовим операторам. Чергові відділення банків, які зазвичай працюють у вихідні дні, продовжували свою роботу та надавали громадянам можливість користуватися банківськими послугами.

«Національний банк України не запроваджував жодних обмежень на роботу фінансових установ чи проведення ними операцій. Ви можете без ускладнень отримати кошти з депозитів, взяти кредит, обміняти валюту, зняти готівку у банкоматі», - додав він.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Денис Шмигаль заявив, що без жорсткого карантину Україну очікує «італійський сценарій».

Також ми детально розповідали, що заборонено під час карантину вихідного дня.

Крім того, ми інформували, чи зміниться робота громадського транспорту на період карантину.

Додамо, що у Раді зареєстрували постанову щодо скасування карантину вихідного дня.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки