3 мільйони збитків під час ремонту мосту на КППВ «Станиця Луганська»: посадовець ОДА постане перед судом

16:52, 30 декабря 2020
На даний час КПВВ залишається єдиним на Луганщині дорожнім коридором через лінію розмежування, що діє у двосторонньому порядку.
3 мільйони збитків під час ремонту мосту на КППВ «Станиця Луганська»: посадовець ОДА постане перед судом
Джерело фото: Луганська обласна прокуратура
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокурорами Луганської обласної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно начальника одного з управлінь Луганської обласної державної адміністрації за фактом службової недбалості під час відновлення мосту на контрольному пункті в’їзду–виїзду «Станиця Луганська». Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

За даними слідства, посадовець облдержадміністрації у 2019 році під час ремонту пішохідного мосту через р. Сіверський Донець на пункті пропуску не забезпечив проведення аналізу цін на будівельні матеріали та не перевірив об’єми виконаних підрядних робіт під час передачі об’єкта інфраструктури в експлуатацію. Внаслідок службової недбалості керівника управління ОДА вартість будівництва мосту була завищена на понад 3,3 млн грн, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам. Бюджетні кошти були безпідставно сплачені на користь підрядної організації.

На даний час КПВВ залишається єдиним на Луганщині дорожнім коридором через лінію розмежування, що діє у двосторонньому порядку.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що повідомлено про підозру колишньому першому заступнику голови Державної служби геології та надр за фактом службової недбалості та службового підроблення, що спричинило 38 мільйонів збитків. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України