В Україні стартувала кампанія декларування-2021

12:37, 3 января 2021
Декларації потрібно подати до 31 березня.
В Україні стартувала кампанія декларування-2021
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

1 січня 2021 року розпочалася щорічна кампанія декларування, котра триватиме до 31 березня 2021 року. Про це повідомляє пресслужба Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Декларування передбачено статтею 45 Закону України «Про запобігання корупції» з метою фінансового контролю та унеможливлення проявів корупції. Усі без винятку державні службовці мають подавати декларації про майно та доходи.

«Нагадуємо, як можливо отримати роз’яснення для заповнення декларації:

Зверніться до уповноважених підрозділів/осіб із питань запобігання корупції у вашій установі за консультацією. Їхні контакти можливо знайти за посиланням на мапі, яку ми розробили для вас у 2020 році.

Зателефонуйте до нашого Контакт-центру, створеного у 2020 році: +38(044)200–06–94. Консультації надаються в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

Ознайомтеся з роз’ясненнями щодо заповнення декларацій у нашій базі знань за посиланням. Працює зручний пошук за ключовим словом.

Для отримання технічної допомоги щодо роботи з Реєстром зверніться за адресою [email protected] або заповніть форму зворотнього зв’язку на нашому вебсайті.

Зазначаємо, що через набуття чинності закону, який частково відновлює повноваження НАЗК, ви знову можете подати повідомлення про суттєві зміни у майновому стані в електронному вигляді в Реєстрі декларацій», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у НАЗК пропонують саджати за грати корупціонерів за недостовірне декларування.

Крім того, Разумков вважає, що Венеціанська комісія дала згоду на законопроекти Верховної Ради про декларування.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва