Дисциплінарна комісія припинила діяльність приватного виконавця: назвали причину

14:20, 8 февраля 2021
Приватний виконавець систематично порушував законодавство.
Дисциплінарна комісія припинила діяльність приватного виконавця: назвали причину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На засідання Дисциплінарної комісії приватних виконавців, яке відбулось 4 лютого, було винесено два питання про притягнення до дисціплінарної відповідальності приватного виконавця Говорова П.В., передає пресслужба Міністерства юстиції України.

«За результатами розгляду питань встановлено, що приватний виконавець двічі не надав відповіді на запит про проведення позапланової перевірки діяльності приватного виконавця, чим порушив вимоги частини шостої статті 34 Закону України «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів».

Оскільки раніше приватний виконавець Говоров П.В неодноразово притягався до дисціплінарної відповідальності і стосовно нього Дисциплінарна комісія вже приймала рішення про зупинення діяльності строком на 1 місяць, Дисциплінарна комісія 4 лютого вирішила: за результатами розгляду подань застосувати дисциплінарні стягнення у вигляді зупинення діяльності приватного виконавця строком на 2 місяці та припинення діяльності приватного виконавця», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що КЦС ВС зазначив важливі аспекти щодо надсилання копії скарги на дії виконавця.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України