Не вважаю можливим «шарахатися» від представників країни-агресора: Уруський пояснив спільне фото з Кадировим

13:14, 22 февраля 2021
Чому Олег Уруський з'явився на публіці поруч с лідером Чечні.
Не вважаю можливим «шарахатися» від представників країни-агресора: Уруський пояснив спільне фото з Кадировим
Джерело фото: Денис Шмигаль, Facebook
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Як повідомляла «Судово-юридична газета», Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль вимагав від Олега Уруського, віцепрем’єра, міністра із питань стратегічних галузей промисловості пояснень про спільну появу на публіці з лідером Чечні Рамзаном Кадировим.

«Чекаю від Олега Уруського термінового пояснення», – написав очільник уряду в соцмережі Facebook, розмістивши фото Уруського та Кадирова.

Олег Уруський пояснив появу офіційою церемонією відкриття міжнародної військово-технічної виставки IDEX 2021, в якій він брав участь як глава української урядової делегації.

Разом з тим Уруський додав, що особисто він під час, в ході та після церемонії не мав жодних контактів з главою делегації РФ, яким є Кадиров.

«На фото, розміщеному на сторінці у Facebook Прем’єр-міністра України Д.Шмигаля, - офіційна церемонія відкриття міжнародної військово-технічної виставки IDEX 2021, на якій я беру участь як глава української урядової делегації.

Розміщення очільників офіційних делегацій під час ходи на початку церемонії визначає Протокол держави-організатора. Була застосована практика, згідно якої, особисті гості Правлячої родини були розміщені в алфавітному порядку.

Водночас, хотів би додати, що я особисто під час, в ході та після церемонії не мав (і не збираюсь мати) жодних контактів з главою делегації РФ, яким є Р.Кадиров.

Українська делегація звернули увагу місцевого протоколу щодо неприйнятності подібних ситуацій у майбутньому.

Також не вважаю можливим «шарахатися» від представників ані країни-агресора, ані будь-якої іншої країни, демонструючи, таким чином, невпевнену поведінку та слабкість української сторони», - йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Стадник
    Ігор Стадник
    заступник голови Вінницького апеляційного суду