На Запоріжжі в будинку без опалення та світла померла 5-місячна дитина

16:45, 11 марта 2021
Іншу дитину двох років вилучили з родини та помістили до лікарні.
На Запоріжжі в будинку без опалення та світла померла 5-місячна дитина
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Правоохоронці отримали інформацію з лікарні про те, що помер 5-місячний хлопчик. Дитину доставили з одного з приватних будинків міста. Про це повідомляє ввідділ комунікації поліції Запорізької області.

«10 березня близько 5-ї години ранку до відділення поліції № 1 Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшла інформація про смерть хлопчика 5 місяців, якого доставили з одного з приватних будинків міста Кам’янка-Дніпровська», - зазначають у поліції.

Як я’ясували поліцейські, мати малюка, 28-річна жінка нещодавно переїхала з Енергодара. Мати має ще одну дитину – 2-річну дівчинку. Жінка винайняла господарчу будівлю і там жила з дітьми. В помешканні була повна антисанітарія, окрім цього не було ані опалення, ані електроенергії. Сама ж мати ніде не працювала та не перебувала на обліку служби в справах дітей.

Жінка розповіла, що в день трагедії повернулась від сусідки, з якою пила пиво. Малюки залишились вдома без нагляду. Жінка, повернувшись, нагодувала сина та вклала спати. На ранок немовля було вже мертве.

Чому помер малюк, з’ясує судово-медична експертиза. Іншу дитину забрали в лікарню для повного медичного обстеження. Її подальшу долю вирішуватиме служба у справах дітей.

«За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. За результатами проведеної судово-медичної експертизи буде надана остаточна правова кваліфікація події», - підсумували в повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про те, що кіт спав на обличчі у малюка: в Рівненській області померла 4-місячна дитина.

А також про те, що в Кіровоградській області річний малюк вийшов через незакриті двері та вмер від переохолодження.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України