Апеляція ВАКС залишила чинним вирок колишньому керівнику «Херсонської ТЕЦ»

18:25, 15 марта 2021
За вироком суду екскерівник ТЕЦ має сплатити 17 тисяч гривень штрафу.
Апеляція ВАКС залишила чинним вирок колишньому керівнику «Херсонської ТЕЦ»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

15 березня 2021 року Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін обвинувальний вирок колишньому керівнику ПАТ «Херсонська ТЕЦ». Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Таким чином, апеляційний суд підтримав позицію прокурора САП та відмовив стороні захисту у задоволенні апеляційної скарги, залишивши без змін вирок першої інстанції, яким колишнього керівника «Херсонська ТЕЦ» визнано винуватим у зловживанні службовим становищем, що завдало багатомільйонних збитків (ч. 2 ст. 364 КК України), та засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк 3 роки.

Також за вироком суду екскерівник ТЕЦ має сплатити 17 тисяч гривень штрафу.

Ухвала Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду набирає законної сили з моменту проголошення та може бути оскаржена в касаційному порядку до Верховного Суду протягом трьох місяців.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відмовила у задоволенні апеляційної скарги сторони захисту щодо визнання незаконним затримання та скасування запобіжного заходу, який було обрано одному з колишніх топпосадовців ПАТ КБ «ПриватБанк» - першому заступнику голови правління, передає пресслужба САП.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва