Викрадення 4-річної дитини з автозаправної станції у Борисполі: є нові деталі

16:59, 6 апреля 2021
Підозрюваного залишено під вартою.
Викрадення 4-річної дитини з автозаправної станції у Борисполі: є нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 6 квітня, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах Я. на ухвалу судді Києво-Святошинського районного суду Київської області від 23 лютого 2021 року, якою задоволено клопотання прокурора та продовжено обвинуваченому Я. строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 23 квітня 2021 року включно. Про це повідомляє пресслужба Київського апеляційного суду.

«За результатом апеляційного розгляду ухвалу судді Києво-Святошинського районного суду Київської області від 23 лютого 2021 року залишено без змін, апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах Я. – без задоволення.

Нагадаємо, громадянин Я. обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 («Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»), ч. 4 ст. 153 («Сексуальне насильство»), ч. 3 ст. 15 ч. 6 ст. 152 («Зґвалтування») Кримінального кодексу України», — сказано у повідомленні.  

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що на автозаправній станції у місті Бориспіль невідомий чоловік викрав 4-річну дівчинку, посадив її в автівку та зник у невідомому напрямку. Поліція Київщини оперативно розшукала та затримала викрадача.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області