Кабмін проводить засідання: що на розгляді

15:00, 2 июня 2021
Уряд планує затвердити законопроект щодо спрощення отримання українського громадянства іноземцями, які брали участь у захисті України, і громадянами РФ, які піддавалися політичним переслідуванням.
Кабмін проводить засідання: що на розгляді
Джерело фото: КМУ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 2 червня, Кабінет Міністрів України проводить засідання. Згідно з порядком денним, сьогодні уряд планує затвердити законопроект щодо спрощення отримання українського громадянства іноземцями, які брали участь у захисті України, і громадянами РФ, які піддавалися політичним переслідуванням.

Також урядовці розглянуть проекти законів про встановлення тарифної квоти на ввезення на митну територію України цукру білого; про юстиції, дружні до дитини.

Крім того, члени Кабміну планують підтримати проект розпорядження Президента про персональний склад Міжвідомчої координаційної комісії Антитерористичного центру при Службі безпеки України.

А ще урядовці  планують затвердити програму підвищення обороноздатності і безпеки держави в частині оснащення Державної служби з надзвичайних ситуацій сучасної авіаційною технікою.

На порядку денному ряд проектів постанов, зокрема про затвердження порядку ведення Реєстру державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою; про затвердження Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2021-2025 роки; освіту робочої групи з питань запровадження обов'язкового накопичувального пенсійного забезпечення та розвитку недержавного пенсійного забезпечення.

Раніше ми писали, що Кабмін уточнить критерії, яким повинен відповідати суб’єкт підприємництва для отримання державної підтримки. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва