Скляров та Ксьонзенко оскаржують звільнення з Київоблраді: суд відкрив провадження

16:09, 9 июня 2021
Позивачі просять ОАСК визнати протиправними та скасувати рішення облради про їх звільнення та просять поновити їх на відповідних посадах.
Скляров та Ксьонзенко оскаржують звільнення з Київоблраді: суд відкрив провадження
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справах щодо рішення Київоблради про  звільнення Олександра Склярова з посади голови Київської обласної ради VIII скликання та його заступника Валерія Ксьонзенка. Справи розглядатимуться в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання за наявними у справі матеріалами. Про це повідомляється на сайті ОАСК. 

Нагадаємо, позивачі просять суд визнати протиправними та скасувати рішення облради про  їх звільнення  та просять поновити їх на відповідних посадах з 28 квітня 2021 року.

Також  О. Скляров та В.  Ксьонзенко просять Окружний адміністративний суд міста Києва стягнути з облради на їх користь середній заробіток за час вимушеного прогулу за період з 28 квітня по дату ухвалення остаточного судового рішення у даних справах.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ОАСК відкрив провадження щодо оскарження Стратегії модернізації Пенсійного фонду.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва