На голову Служби судової охорони здійснюється інформаційна атака

14:12, 23 июня 2021
За словами Валерія Бондаря, мета атаки — дискредитувати увесь монолітний колектив Служби.
На голову Служби судової охорони здійснюється інформаційна атака
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Служби судової охорони Валерій Бондар повідомив, що на ССО та на нього особисто здійснюється цілеспрямована інформаційна атака. З’явилась відповідна заява пресслужби ССО.

«Шановні співробітники і працівники Служби судової охорони!

Останнім часом на Службу судової охорони та мене особисто здійснюється цілеспрямована інформаційна атака, яка має на меті дискредитувати не тільки мене як керівника новоствореного державного органу, а й увесь монолітний колектив Служби.

У скрутних фінансово-економічних умовах, у яких опинилася наша держава, за рахунок ефективного використання наявних ресурсів нам вдається день у день, крок за кроком продовжувати розвиток Служби й поступово брати під свій захист органи та установи судової влади, яких уже понад 550. У семи областях України абсолютно всі установи системи правосуддя перебувають під нашою охороною!

Щоденно співробітники нашої Служби, немов стіна, стають на заваді пронесенню до судових установ сотень суспільно небезпечних предметів, забезпечують підтримання безпеки та громадського порядку кількох десятків резонансних судових засідань.  

Але…   Декому дуже не до вподоби той шлях активного розвитку нашої Служби, який ми обрали і спільно реалізовуємо.

Замовник цієї брудної інформаційної кампанії відомий, адже ще донедавна ця людина була однією з нас, обіймала високу посаду в нашій Службі. Проте замість того, аби докладати максимальних зусиль для розвитку Служби, розв’язання багатьох проблемних питань, що виникають на шляху її становлення, ця людина своїми діями намагалася спаплюжити не тільки добре ім’я Служби, а й усієї системи правосуддя держави.

Зараз цієї людини в лавах нашої Служби вже немає, однак, організувавши брудні інформаційні атаки, вона продовжує шкодити нашій спільній справі.

Друзі!

Прошу вас дотримуватися інформаційної гігієни й не піддаватися на подібні провокації, спрямовані на внесення розбрату в наш міцний колектив однодумців.

Запевняю вас, що ніхто і ніщо не зможе зупинити нас на шляху розвитку сучасного, професійного державного органу, головним завданням якого є забезпечення безпеки судової влади України.

Слава Україні!», — йдеться у заяві.

Раніше ми писали, що 17 червня Козельщинський райсуд Полтавської області та Підгаєцький райсуд Тернопільської області перейшли під захист Служби судової охорони.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді