За члена Комісії з азартних ігор Євгена Гетьмана внесли заставу

10:12, 26 августа 2021
За Гетьмана внесли 5 млн грн застави як альтернативу тримання під вартою у справі про вимагання та одержання 90 тисяч доларів неправомірної вигоди.
За члена Комісії з азартних ігор Євгена Гетьмана внесли заставу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотереї Євгена Гетьмана внесли 5 млн грн застави як альтернативу тримання під вартою у справі про вимагання та одержання 90 тисяч доларів неправомірної вигоди. Про це повідомив журналіст Олег Новіков на своєму Telegram-каналі.

«На рахунок Вищого антикорупційного суду надійшло трошки більше 5 млн грн застави, внесеної за виконувача обов'язків голови Комісії з регулювання азартних ігор та лотереї Євгена Гетьмана», — йдеться у повідомленні.

Відомо, що Гетьмана підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України. За матеріалами слідства, він вимагав та одержав 90 тисяч доларів неправомірної вигоди за сприяння у наданні дозволів та ліцензій у сфері грального бізнесу. Для його викриття було залучено детективів «під прикриттям».

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що члену Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей обрано запобіжний захід за хабарництво.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України