Зеленський прибуде до США для участі в 76-й сесії Генасамблеї ООН – ОП

20:55, 17 сентября 2021
Візит Президента України до США відбудеться 20 вересня.
Зеленський прибуде до США для участі в 76-й сесії Генасамблеї ООН – ОП
Джерело фото: president.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 20 вересня, прибуде з робочим візитом до США з метою участі в 76-й сесії Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку. Про це повідомив прес-секретар Глави держави Сергій Никифоров. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента України.

«Уже офіційно: у понеділок розпочнеться візит Президента України до США. Володимир Зеленський виступить на Генеральній асамблеї ООН, матиме там промову», – зазначив речник Глави держави на брифінгу в п’ятницю в Офісі Президента.

Крім того, за його словами, Володимир Зеленський проведе низку двосторонніх зустрічей, зокрема з лідерами інших держав, представниками міжнародних організацій, серед яких і Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш.

Заплановані й зустрічі Президента України з представниками бізнесу та інвесторами, а також з українською громадою у США, зазначив Сергій Никифоров.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Зеленський на зустрічі з делегацією Конгресу США заявив, що ми «розраховуємо на підтримку США щодо членства України в НАТО».

Додамо також, що Верховна Рада звернеться до ООН, ПАРЄ, ПА НАТО стосовно протидії агресії Російської Федерації.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду