У Києві облаштують новий парк відпочинку: стали відомі подробиці

06:25, 12 ноября 2021
Парк облаштують на березі річки Десенка.
У Києві облаштують новий парк відпочинку: стали відомі подробиці
Фото з відкритих джерел
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На березі річки Десенка в Деснянському районі коштом інвестора облаштують парк активного відпочинку. Для залучення інвестора до реалізації проєкту в установленому порядку буде проведений інвестиційний конкурс. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 2292, інформує пресслужба відомства.

Замовником реалізації проєкту виступає комунальне підприємство по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м. Києва «Плесо». На КП «Київське інвестиційне агентство» покладено розробку та погодження орієнтовних техніко-економічних показників, можливих передпроєктних пропозицій щодо зазначеного об’єкта. Департамент економіки та інвестицій на основі розробленої та погодженої документації готуватиме умови інвестиційного конкурсу.

Метою реалізації проєкту є створення рекреаційно-спортивної зони в Києві та популяризація спорту з воднолижного напряму вейкбордінг. Облаштування парку активного відпочинку не передбачає капітального будівництва, а лише встановлення збірно-розбірних конструкцій.

Нагадаємо, киян запрошують відвідати сезонні ярмарки: адреси.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва