Конкурс у БЕБ: визначено переможців на посади, які мають спеціальні звання

09:55, 18 ноября 2021
17 листопада завершився конкурс на зайняття вакантних посад гласних штатних працівників, які мають спеціальні звання у Бюро економічної безпеки.
Конкурс у БЕБ: визначено переможців на посади, які мають спеціальні звання
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 17 листопада завершився конкурс на зайняття вакантних посад гласних штатних працівників, які мають спеціальні звання в Бюро економічної безпеки України. Про це повідомляється на сторінці БЕБ у Facebook.

«Організувати конкурс допомагали Центр оцінювання кандидатів НАДС, КНІДСЕ, військова частина 3027 Національної гвардії України та інші державні установи. Конкурсна процедура складалася з декількох етапів:

- тестування на знання законодавства у НАДС

- співбесіда

- психологічне тестування

- проходження поліграфу

Всього на конкурс подалось 959 осіб. Після розгляду документів конкурсною комісією до подальшого тестування було допущено 392 кандидати.

Для початку роботи БЕБ центральний апарат відомства повинен бути укомплектований на 30% (210 осіб в абсолютних значеннях). Після запуску роботи центрального апарату розпочнеться розбудова територіальних управлінь.

Загальна чисельність БЕБ, визначена Законом, становить 4000 одиниць. Тож усі кандидати, кому з різних причин було відмовлено у відборі, врахувавши допущені помилки, зможуть спробувати свої сили в наступних конкурсах до територіальних управлінь або ж до центрального апарату», — йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, коли Бюро економічної безпеки розпочне роботу, як наповнюватимуть територіальні управління та прийматимуть кримінальні провадження від СБУ, ДФС та Нацполіції.

Також відомо, що Бюро економічної безпеки отримало власну підслідність.

А ще розповідалося, як кандидати в Бюро економічної безпеки проходили тестування.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Михайло Спірідонов
    Михайло Спірідонов
    голова Харківського окружного адміністративного суду
  • Олена Фонова
    Олена Фонова
    суддя Господарського суду Луганської області