Змінили кількість тарифних планів на послугу АРІ Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців

18:05, 18 ноября 2021
Види абонентської плати розширюються з чотирьох до шести.
Змінили кількість тарифних планів на послугу АРІ Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» розширює кількість тарифних планів на послугу АРІ ЄДР. Про це повідомляє пресслужба «НАІС».

«Для зручності використання сервісної послуги у формі прикладного програмного інтерфейсу Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб–підприємців та громадських формувань (АРІ ЄДР) ДП "НАІС" з 01.01.2022 розширює види абонентської плати та запроваджує нові тарифи, а саме:

- види абонентської плати розширюються з чотирьох до шести;

- збільшується ліміт запитів на один календарний місяць;

- значно зменшується розмір абонентської плати;

- зменшується вартість за один запит вище встановленого ліміту.

Користувачі зможуть обрати максимально вигідний для себе тариф, що повністю забезпечить потреби в користуванні сервісною послугою.

Види абонентської плати, які пропонуються з 01 січня 2022 року:

Для того, щоб з 01.01.2022 мати можливість користуватися новими видами абонентської плати за сервісну послугу, діючим користувачам необхідно надати Підприємству «Заяву про зміну відомостей Користувача / розміру абонентської плати за Сервісну послугу» (оновлена форма розміщена на офіційному вебсайті ДП «НАІС» у рубриці «Реєстри / АРІ Реєстрів / Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань)».

ВАЖЛИВО!

Враховуючи, що оплата за користування сервісною послугою АРІ ЄДР здійснюється користувачем щомісячно не пізніше 10-го числа поточного місяця, за наступний календарний місяць, на підставі рахунку-акту, задля уникнення фінансових непорозумінь та з метою забезпечення безперебійного надання послуг, заяву необхідно направити Підприємству до 01.12.2021.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Користувачі, які не скерують до Підприємства заяву з відміткою про обрання нового виду абонентської плати за сервісну послугу, продовжать отримувати таку послугу в рамках раніше обраного виду, з відповідним коригуванням розміру абонентської плати згідно нових тарифів та кількості запитів до АРІ ЄДР.

Відтак, нові користувачі послуги мають можливість обрати для себе максимально практичний вид абонентської плати, а нинішні користувачі за потреби зможуть замінити вид абонентської плати на пакет з більшим чи меншим лімітом запитів.

* Еталонний примірник публічного Договору у новій редакції (від 01.01.2022) буде розміщений на офіційному вебсайті ДП «НАІС» у рубриці «Реєстри / АРІ Реєстрів / Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб–підприємців та громадських формувань» 01.12.2021», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що адвокати зможуть користуватися окремими модулями ЄСІТС через Єдиний реєстр адвокатів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде