У Кривому Розі школярі побили та зґвалтували 48-річну жінку

05:00, 24 ноября 2021
За напад на 48-річну жінку поліція затримала двох неповнолітніх хлопців.
У Кривому Розі школярі побили та зґвалтували 48-річну жінку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Кривому Розі два неповнолітні хлопці посеред вулиці жорстоко побили місцеву мешканку, зґвалтували, після забрали її мобільний телефон та зникли, – повідомляє Криворізьке районне управління поліції.

22 листопада до поліції повідомили про виявлення непритомної жінки з численними тілесними ушкодженнями на одній із вулиць Центрально-Міського району. Потерпілу в тяжкому непритомному стані, з численними травмами доставили до лікарні.

У той же час на лінію «102» надійшло повідомлення від адміністрації одного із закладів відпочинку про зникнення їх робітниці. Відпрацювавши отриману  інформацію, правоохоронці встановили, що зниклою є потерпіла жінка.

На розкриття жорстокого злочину по тривозі було піднято весь особовий склад кримінального відділу Криворізького районного управління поліції, які оперативним шляхом встановили ймовірних підозрюваних. 

На затримання нападників були орієнтовані всі наряди патрульної поліції міста. Завдяки злагодженій роботі правоохоронців зловмисників затримали за лічені години.

Ними виявилися двоє місцевих неповнолітніх хлопців 2006 року народження. За погодженням із окружною прокуратурою останніх затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчим відділом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження), ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Нагадаємо: «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що на Київщині затримали педофіла, який розбещував 6-річну дівчинку.

Крім того, жахливий випадок зафіксували вінницькі правоохоронці: пенсіонер зґвалтував 7-річну дівчинку

До того ж, в Києві чоловік довгий час ґвалтував рідну племінницю.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України