Екскерівник розвідки заробляв гроші на отриманій інформації, – Зеленський

12:54, 26 ноября 2021
Президент розповів деталі про екскерівника розвідки Міноборони, який працював в СБУ під час розгону Майдану.
Екскерівник розвідки заробляв гроші на отриманій інформації, – Зеленський
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент Володимир Зеленський заявив, що екскерівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Василь Бурба «заробляв гроші» на отриманій інформації. Про це він сказав під час пресконференції, яку транслює «Судово-юридична газета».

Президент зазначив, що Бурба, коли був на посаді в СБУ, під час розгону Майдану керував напрямком блокування транспорту.

«Коли я прийшов, то хотів його звільнити, бо розвідники не дуже гарно про нього говорили. Він керував блокуванням транспорту на Майдану, коли розганявся Майдан, він керував транспортом, коли був в СБУ. Він цим займався, але Петро Олексійович вирішив його зберегти. Поставив його керівником розвідки України. Він не розвідник, він СБУшник, він особисто розвідоперацій не виконував», – зазначив Зеленський.

Він також додав, що будинок експосадовця розташований поряд з його тимчасовою резиденцією. І головний розвідник відремонтував його за 11 млн.

«Він бізнесмен, але це розвідка, це ж не Бесарабка. Всім відомо, що він займався таким бізнесом: він отримував ту чи іншу інформацію, і на цій інформації заробляв гроші. Такий керівник розвідки мене не влаштовував», – заявив він.

Відеотрансляцію веде Право ТВ.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що важливо, щоб великий бізнес не був олігархатом і впливав на медіа, – Президент.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/suduaна Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області