Вищий антикорупційний суд запустив новий сайт

15:40, 16 декабря 2021
Новий сайт ВАКС має унікальну структуру, метою якої є поєднання спільної платформи для ВАКС як суду першої інстанції та Апеляційної палати
Вищий антикорупційний суд запустив новий сайт
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

15 грудня розпочав функціонувати новий вебсайт Вищого антикорупційного суду. Він доступний за адресою. Про це йдеться у пресслужбі ВАКС

Сайт створено з метою покращення комунікації ВАКС та є додатковим інструментом для інформування суспільства про здійснення правосуддя, а також виконання інших завдань суду у зручний для користування спосіб.

«Ми йшли до цього понад два роки, - каже голова ВАКС Олена Танасевич. - Створення власного сайту було заплановане ще у Комунікаційній стратегії, яку ми затвердили чи не на перших зборах суддів, адже розуміємо важливість комунікації. Він створений для реалізації засадничих принципів роботи суду, а саме гласності та відкритості ВАКС», - зазначила голова суду.

«Поява нового інформаційно насиченого майданчика сприятиме обізнаності населення про результати роботи Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду. Ми маємо звітувати про нашу діяльність і щоденно демонструвати, що створення і функціонування спеціалізованої установи сприяє зменшенню рівня корупції. Відкритість та прозорість діяльності суду, добре налагоджена комунікація із суспільством – це запорука довіри до системи правосуддя та зміцнення поваги до кожного служителя Феміди», - наголосила голова Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду Даниїла Чорненька.

«Новий сайт ВАКС має унікальну структуру, метою якої є поєднання спільної платформи для ВАКС як суду першої інстанції та Апеляційної палати. Водночас він покликаний бути простим у навігації для користувача, який прагне отримати повну та достовірну інформацію про ВАКС у кілька кліків.

Висловлюємо вдячність Антикорупційній ініціативі ЄС в Україні (EUACI) за всебічну підтримку розробки нового сайту. Також повідомляємо, що сторінка ВАКС на веб-порталі "Судова влада України" також продовжить функціонування та оновлення актуальною інформацією», — додали у пресслужбі ВАКС.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у ВАКС відтепер зможуть зчитувати цифрові документи громадян.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України