У Запоріжжі на новому мосту за ніч поклали весь асфальт: фото

17:40, 11 января 2022
На вантовому мосту в Запоріжжі влаштовано асфальт та нанесено дорожню розмітку.
У Запоріжжі на новому мосту за ніч поклали весь асфальт: фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У мостобудівників, які працюють на флагмані президентської програми «Велике будівництво» — Автотранспортна магістраль через р. Дніпро в м. Запоріжжя була безсонна ніч. Вони завершили влаштування асфальтобетону на проїзній частині верхової гілки вантового мосту та нанесли дорожню розмітку.

Як розповідають у службі автомобільних доріг області, дорожні роботи на мосту розпочались вчора, 10 січня, й тривали майже до самого ранку.

«Заради того, щоб якомога скоріше відкрити рух верховою частиною вантового мосту, було вирішено влаштувати тимчасове дорожнє покриття. Для влаштування асфальтобетону нинішні погодні умови сприятливі. А от коли настане стабільно тепла та суха погода, мостобудівники замінять тимчасовий асфальт на гусасфальт, попередньо обробивши плиту проїзду гідроізоляційним шаром», - кажуть у пресслужбі.

Наступним етапом робіт стала перевірка геодезистами мосту під навантаженням асфальту. Паралельно триває монтаж підсвітки, яка прикрасить споруду. А вже незабором рух транспорту мостом має відкритись та розвантажити трафік у місті у години пік.

Також «Судово-юридична газета» писала, що на Львівщині ведеться масштабний ремонт доріг та мостів.

Додамо, що траса Київ — Харків перетворюється на швидкісний автобан.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва