На розгляд Уряду подали схему посадових окладів держслужбовців на 2022 рік

11:52, 12 января 2022
Ціль проекту документа – починати підвищувати рівень зарплат держслужбовців, що відповідає програмним документам Президента, Парламенту та Уряду.
На розгляд Уряду подали схему посадових окладів держслужбовців на 2022 рік
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство України з питань державної служби внесло проект постанови про затвердження розмірів посадових окладів на посадах державної служби у 2022 році. Про це повідомляє офіційний сайт НАДС.

«Головна ціль проекту документа – починати підвищувати рівень заробітних плат державних службовців, що відповідає програмним документам Президента, Парламенту та Уряду. Наразі йдеться про збільшення в середньому на 9,3 %, починаючи з січня цього року.

У зв`язку з потребою забезпечення державою достатнього рівня оплати праці до НАДС надходить велика кількість звернень громадян, які претендують на державну службу або працюють в державних органах. Окрім цього соціальними партнерами подано відповідну петицію, що наразі отримала понад 19 тис підписів.

НАДС розраховує на розгляд Урядом і підтримку проекту акта у редакції головного розробника найближчим часом. Ця підтримка стосується понад 200 тисяч осіб, які сумлінно виконують завдання і функцій держави, проводять підготовку документів політики, забезпечують реалізацію законів, надають якісні послуги населенню», — сказано у повідомленні.

Раніше голова НАДС Наталія Алюшина повідомила деталі реформування оплати праці державних службовців.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде