У Київавтодорі прокоментували ситуацію з естакадою Південного мостового переходу

13:25, 12 января 2022
У компанії заявили, що капітальний ремонт опор, ригелів, який передбачає і заміну деформаційних швів, розпочався у серпня 2021 року.
У Київавтодорі прокоментували ситуацію з естакадою Південного мостового переходу
Джерело фото: Київавтодор
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комунальна корпорація «Київавтодор» прокоментувала ситуацію з естакадою Південного мостового переходу, де триває ремонт. Заява з’явилась у пресслужбі корпорації.

«У ЗМІ та соціальних мережах публікують фотографії з опорами естакади Південного мостового переходу. На жаль, деякі медіа використовують знімки для залякування жителів.

Насправді, на фото – один із етапів ремонту опор. З основних несних конструкцій будівельники знімають захисний шар бетону. Це потрібно, щоб в подальшому посилити опори додатковим армованим каркасом. Після армування, за сприятливих погодних умов, виконають бетонування. А щоб вода не пошкоджувала конструкції, додатково нанесуть полімеризований захисний шар покриття.

Такі роботи уже виконані на 10 стійках опор естакади.

Крім того, на одному із фото зафіксовано пошкодження й на балці прогонової будови. В рамках ремонту, там також виконають комплекс робіт з оновлення консольної частини.

Капітальний ремонт опор, ригелів, який передбачає і заміну деформаційних швів, розпочався у серпня 2021 року. Й продовжується у 2022-му році.

Варто зазначити, що фахівцями підприємства «Київавтошляхміст» ведеться постійний моніторинг експлуатаційного стану усіх споруд Південного мостового переходу через р. Дніпро. На сьогодні основні несні конструкції зазначених споруд перебувають у задовільному стані й не створюють загрози для транспортних засобів і пішоходів», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва