Зеленський звернувся до українців з приводу можливого наступу РФ: відео

20:17, 19 января 2022
Президент закликав громадян не піддаватися на провокації та не панікувати.
Зеленський звернувся до українців з приводу можливого наступу РФ: відео
Скріншот відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 19 січня, Президент Володимир Зеленський виступив зі звернення до українців з приводу можливого наступу російських військ. Відео опубліковано на офіційній сторінці глави держави в Facebook.

«Зараз всі новини та інформаційний простір сповнені схожими повідомленнями про війну з Росією, про те, що вторгнення може початися прямо завтра. А в чому, власне, новина? Хіба це не реальність вже 8 років? Хіба вторгнення почалося не в 2014 році? Хіба загроза війни з'явилася тільки зараз? Ці ризики існують не один день і зараз вони не стали більше, зараз став більше ажіотаж навколо них», - заявив Зеленський.

Президент додав, що українцям не потрібно панікувати і накручувати себе через новини про можливе вторгнення російських військ в Україну.

«Всім нашим громадянам, особливо похилого віку, потрібно це зрозуміти, потрібно видихнути, заспокоїтися. Всім нашим партнерам бути дієвими, і не на словах. Важлива не тільки інформація про те, що буде робити світ», - додав Зеленський.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Ентоні Блінкен обговорював із Володимиром Зеленським призначення керівника САП та судову реформу.

Додамо, що Зеленський провів переговори зі Столтенбергом.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва