На вокзалі у Дніпрі під час регламентних робіт впала підвісна люстра: УЗ проведе перевірку

18:46, 1 февраля 2022
Укрзалізниця додатково перевірить на вокзалах усі підвісні люстри.
На вокзалі у Дніпрі під час регламентних робіт впала підвісна люстра: УЗ проведе перевірку
Джерело фото: Ukrzaliznytsia/Facebook
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 28 січня, відбувались планові регламентні роботи з заміни ламп люстри центрального вокзалу Дніпра. Під час підняття люстри після чистки патронів обірвався трос, люстра впала на підлогу. Роботи відбувалися з дотриманням всіх правил безпеки, зона під люстрою була огороджена, ніхто з працівників чи відвідувачів вокзалу не постраждав, розповідають у пресслужбі Укрзалізниці.

«Вокзальна компанія» Укрзалізниці запускає додаткову, позапланову перевірку всіх підвісних освітлювальних приладів на залізничних вокзалах.

«Хочу запевнити всіх пасажирів та відвідувачів вокзалів, що працівники компанії дотримуються всіх протоколів безпеки та перевіряють справність обладнання, яке об'єктивно має високій знос. Так, зокрема, діємо на упередження із заміною та капітальними ремонтними ліфтово-ескалаторного господарства вокзалів. Головне — суворе дотримання вказівок працівників вокзалів, особливо там, де тривають ремонтні роботи», — зазначив Олександр Перцовський, керівник пасажирського напрямку Укрзалізниці.

Крім того, в УЗ зауважують, що інфраструктура пасажирських перевезень, в тому числі вокзалів, вже багато років потребує оновлення, заміни та вкладення інвестицій. Термін експлуатації частини обладнання підходить до завершення і підтримка його в справному стані вимагає посиленої уваги від працівників. 

Також «Судово-юридична газета» писала, що УЗ встановить новий ескалатор на київському ж/д вокзалі за 13 млн грн.

Крім того, ми розповідали, що квитки на поїзд тепер можна додавати до Apple Wallet та Google Pay.

А ще, УЗ спростила процес купівлі квитків на регіональні поїзди та розширила ряд онлайн-замовлень: що тепер доступно пасажирам.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України