Кабмін увів у дію план цивільного захисту в умовах воєнного стану: що він передбачає

20:57, 24 февраля 2022
Рішення ухвалено для максимально ефективної оборони держави та захисту населення в умовах бойових дій проти російського агресора.
Кабмін увів у дію план цивільного захисту в умовах воєнного стану: що він передбачає
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На засіданні Кабінету Міністрів у Києві 24 лютого прийнято рішення про введення в дію плану цивільного захисту. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

За словами очільника Уряду, рішення ухвалено для максимально ефективної оборони держави та захисту населення в умовах бойових дій проти російського агресора.

«Рішення дозволить максимально скоординувати всі органи влади, обласні державні адміністрації в умовах воєнного стану. Крім того, це дозволяє направити всі необхідні ресурси й швидко та ефективно використовувати це для потреб наших військових», — зазначив Прем’єр-міністр.

Обласним державним адміністраціям доручено активізувати роботу із проведення евакуації цивільного населення в місцях активних бойових дій. Соціальні служби працюють для того, аби допомогти українцям, які вимушені були евакуюватися.

Раніше ми писали, що Зеленський підписав указ щодо створення військових адміністрацій.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України