Нотаріусів закликали демонтувати свої інформаційні вивіски

17:13, 27 февраля 2022
Доцільно вжити заходів щодо демонтажу інформаційних вивісок, які ідентифікують робоче місце (контору) приватного нотаріуса, державну нотаріальну контору, державний нотаріальний архів.
Нотаріусів закликали демонтувати свої інформаційні вивіски
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство юстиції повідомило приватних нотаріусів, державних нотаріусів державних нотаріальних контор та державних нотаріальних архівів, що при появі відповідної загрози на території нотаріального округу доцільно вжити заходів щодо демонтажу інформаційних вивісок, які ідентифікують робоче місце (контору) приватного нотаріуса, державну нотаріальну контору, державний нотаріальний архів (з урахуванням наявних можливостей та якщо це не загрожує життю і здоров'ю). Про це повідомляє пресслужба відомства.

«Також звертаємо увагу, що в умовах воєнного стану необхідно заздалегідь потурбуватися про чинність свого сертифікату кваліфікованого електронного підпису, не відкладаючи на останні дні питання його поновлення. Тож якщо до закінчення строку його дії залишилося менше півроку рекомендуємо вже зараз продовжити дію сертифікату.

При цьому нагадуємо, що ДП «ДІЯ» та КНЕДП ІДД ДПС (Державна податкова служба) забезпечують можливість онлайн-оновлення відповідного сертифіката», — йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що Ощадбанк продовжив дії карток та відмінив комісію за зарахування коштів бюджетним організаціям.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир