Роботу Електронного реєстру апостилів відновили у більшості регіонів України

14:32, 22 марта 2022
Проставлення апостиля Міністерством юстиції України здійснюється за заявою будь-якої особи, яка подає відповідний документ, шляхом її особистого звернення до територіальних органів Мін’юсту або нотаріусів.
Роботу Електронного реєстру апостилів відновили у більшості регіонів України
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

ДП «Національні інформаційні системи» відновило роботу Електронного реєстру апостилів у більшості регіонів України, а саме у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях, містах Київ, Запоріжжя та Краматорськ. Про це повідомило Міністерство юстиції України.

«Інформацію щодо можливості подання документів для проставлення апостиля до відповідних відділів державної реєстрації актів цивільного стану у місті Києві буде розміщено додатково.

Нагадуємо, що проставлення апостиля Міністерством юстиції України здійснюється за заявою будь-якої особи, яка подає відповідний документ, шляхом її особистого звернення до територіальних органів Мін’юсту або нотаріусів.

У разі виникнення питань щодо проставлення апостиля ви можете звернутись:

- до Управління у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та проставлення апостиля Департаменту державної реєстрації за телефоном (096) 305 86 90 щодо документів, виданих органами юстиції;

- до Департаменту нотаріату за телефоном (096) 545 28 87, (067) 683 57 41 щодо документів, виданих судами та оформлених нотаріусами України», - сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України