Окупанти визнали провал в Україні та поскаржилися на погану зброю, аудіо

04:00, 2 апреля 2022
Вони підтверджують, що російська влада приховує дані про загиблих, а також бреше про «сильні війська та озброєння Росії».
Окупанти визнали провал в Україні та поскаржилися на погану зброю, аудіо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окупанти не очікували великого спротиву від України і тепер сприймають часткове відведення військ на Київщині та Чернігівщині як ганьбу. Про це окупанти говорили у перехопленій Службою безпеки України розмові.

Крім того, вони підтверджують, що російська влада приховує дані про загиблих, а також бреше про «сильні війська та озброєння Росії».

Із розмови випливає, что військовим РФ соромно за відступ, оскільки вони вважають це зрадою «российской армии» і тепер «всі нам у нам плюватимуть». Вони поскаржилися, що навіть свої вже їх вважають «лохами», які «обос*лись».

Також очі рашистів відкрилися на застарілу техніку та обладнання «другої армії світу».

«А чого у нас озброєння таке? Чи все це п**діж? Безпонтове все? Й*б твою м*ть, це реклама походу, більше була», – розчарувалися солдати.

Водночас в СБУ висловили жаль з приводу того, що окупантам соромно лише за власну поразку, а не за знущання з українців.

.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді