У Києві заарештували чоловіка за викрадення автомобіля нібито для тероборони

19:02, 16 апреля 2022
Зловмисник вимагав у власника СТО передати йому у розпорядження автомобіль.
У Києві заарештували чоловіка за викрадення автомобіля нібито для тероборони
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Затримано чоловіка, який від імені тероборони намагався заволодіти автомобілем. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

«За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва співробітниками Дніпровського УП ГУ НП у м. Києві за оперативного супроводження ГУ СБУ в м. Києві та Київській області затримано чоловіка, який вимагав у власника СТО передати йому у розпорядження автомобіль (ч. 4 ст. 189 КК України).

Згідно з матеріалами досудового розслідування, чоловік у військовій формі прибув на одну із станцій техобслуговування у Дніпровському районі Києва. Представившись бійцем тероборони, він повідомив власнику СТО, що на потреби підрозділу необхідні автомобілі, які перебувають на території станції. У подальшому чоловік неодноразово відвідував станцію техобслуговування, вимагаючи передати йому у розпорядження транспортні засоби. На вказане власник СТО відповідав відмовою, оскільки не був власником автомобілів і не мав права ними розпоряджатися.

Отримавши чергову відмову, зловмисник висунув власнику СТО категоричну вимогу щодо передачі йому будь-якого автомобіля. Після цього про вказані дії останній повідомив правоохоронцям», — йдеться у повідомленні.

Так, зловмисника затримали на «гарячому» при спробі виїхати з СТО на автомобілі одного з клієнтів. Затриманим виявився представник одного із місцевих добровольчих формувань.

Наразі 43-річному чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді