У Києві після ДТП, водій вразив патрульних – понад 5 проміле за рулем авто

15:36, 5 мая 2022
Як кажуть у поліції, результат вразив всіх.
У Києві після ДТП, водій вразив патрульних – понад 5 проміле за рулем авто
Джерело фото: Патрульна поліція Києва
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Днями, близько 15-ї години, патрульні отримали виклик з приводу ДТП на вулиці Вокзальній. Заявник повідомив, що водій автомобіля Renault скоїв зіткнення з автомобілем Peugeot, після чого поїхав з місця автопригоди. 

Як розповідають у патрульній поліції Києва, «інспектори передали орієнтування на автомобіль іншим екіпажам та вже на вулиці Жилянській зупинили втікача».

«Поліцейські одразу побачили, що керманич перебував з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти освідування на місці за допомогою приладу Драгер.

Результат вразив всіх — прилад показав три стрілочки. Відповідно до технічної документації, це означає, що водій керував із показником більш як 5 проміле, з допустимим показником 0,2», - кажуть у Патрульній поліції.

Оскільки учасники автопригоди відмовились від оформлення матеріалів ДТП, інспектори склали на винуватця лише протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили від кермування.

Також «Судово-юридична газета» писала, що у Києві патрульні зупинили водія за порушення ПДР, а чоловік у відповідь погрожував гранатою та наїхав на правоохоронця.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді