«Швидше, ніж можна уявити», — Подоляк розповів, коли із Херсона виб'ють окупантів

20:09, 26 мая 2022
Питання вивільнення нашої землі не буде розтягуватись на рік.
«Швидше, ніж можна уявити», — Подоляк розповів, коли із Херсона виб'ють окупантів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Український Херсон, який перебуває в окупації, стане вільним, однак для цього потрібен час.

Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що питання вивільнення нашої землі не буде розтягуватись на рік.

Він додав, що зараз наші війська працюють над тим, щоб стримати путінські війська на сході країни. Саме у тому напрямку РФ кидає у бій все можливе.

«Давайте відверто. Про окуповані території. І про всі кримінальні ініціативи росіян щодо спроб тупо вкрасти наші міста.

Так от, про конкретику. Росія дуже активно намагається сформувати в мешканців півдня думку, що Україна їх покинула, а «русский мир» прийшов надовго. Повна маячня. Маємо класичну російську психологічну операцію: викликати почуття смути та великої образи покинутих, а потім конвертувати це у гнів ображених.

Ще раз по складах. Це – пов-на ма-яч-ня.

Уся політико-дипломатична машина сьогодні працює на те, щоб держава отримала достатню кількість зброї для звільнення громадян на окупованих територіях.

Уся військова машина працює на те, щоб просто зараз стримати агресивний наступ ворога на сході країни. Кремль кидає в бій усе, що має, але час на нашому боці.

Щойно Росія виснажиться та втратить наступальний потенціал, а Україна накопичить достатньо сил – південь нашої країни буде обов'язково звільнений.

Це не питання одного дня чи місяця, але й не питання року. Український прапор знову майорітиме над Херсоном. Не завтра, але швидше, ніж хтось може собі уявити», — розповів Подоляк.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області