СБУ нейтралізувала банду, яка готувалася допомогти РФ у разі повторного вторгнення: фото

22:10, 6 июня 2022
У затриманих виявили зброю та обладнання російського спецназу: снайперські гвинтівки безшумної стрільби «Вінторєз», реактивна протитанкова граната РПГ-18 «Муха» і автомати безшумної стрільби «Вал».
СБУ нейтралізувала банду, яка готувалася допомогти РФ у разі повторного вторгнення: фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Співробітники Служби безпеки України на Чернігівщині нейтралізували злочинний осередок, який готувався допомогти російським військовим у разі повторного вторгнення. До складу угруповання входило троє представників кримінальних кіл. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Зазначається, що у затриманих виявили зброю та обладнання російського спецназу: снайперські гвинтівки безшумної стрільби «Вінторєз», реактивна протитанкова граната РПГ-18 «Муха» і автомати безшумної стрільби «Вал».

Зазначається, що всі вилучені зразки озброєння – виробництва РФ. Вони зберігалися вдома в учасників угруповання і в гаражах поблизу Чернігова.

В СБУ додали, що під час обшуків також виявлено:

  • снайперську гвинтівку Драгунова з глушником;
  • бойові осколкові гранати;
  • набої до стрілецької зброї;
  • оптичні приціли та прилади нічного бачення.

Всіх зловмисників, що входили до злочинного угруповання, наразі затримано. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді