Суд продовжив строк тримання під вартою Віктору Медведчуку

20:53, 9 июня 2022
Личаківський райсуд Львова задовольнив клопотання прокурора ОГП та продовжив строк тримання під вартою без визначення розміру застави терміном на 60 днів.
Суд продовжив строк тримання під вартою Віктору Медведчуку
Джерело фото: pravda.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 9 червня, суддя Личаківського районного суду м. Львова задовольнив клопотання прокурора Офісу Генерального прокурора та продовжив строк тримання під вартою без визначення розміру застави терміном на 60 днів до 09 серпня 2022 року підозрюваному у кримінальному провадженні Медведчуку Віктору Володимировичу,  який підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень передбачених  ч.2 ст.28 ч.1 ст.111, ч.2 ст.28 ч.1 ст.258-3 КК України. Про це повідомляє пресслужба суду.

«Під час розгляду даного клопотанням, захисник підозрюваного звернувся до  Верховного Суду із клопотанням про  передачу даного клопотання на розгляд до Печерського районного суду м. Львова, але у задоволенні такого ухвалою Колегії суддів Касаційного кримінального суду від 09.06.2022 року було відмовлено, оскільки таке було подано прокурором підставно  до Личаківського районного суду м. Львова із дотриманням положень ч.2 ст.199 КПК України  в межах територіальної юрисдикції якого здійснюється досудове розслідування», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що суд заарештував рухоме та нерухоме майно родичів Медведчука та Козака.

Крім того, ДБР повідомило про завершення розслідування у провадженні про держзраду Віктора Медведчука.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва